Blek paj? Nejdå!

Idag gjorde mamma middag, härligt. ^^ Till efterrätt gjorde jag smulpaj på den "blekta" rabarbern som inte blev blek, men det märktes klar skillnad på dessa och de som inte stod förtäckt, för de "blekta" var mycket sprödare faktiskt! Så lite nöjd blev jag i alla fall. ^^

   Pajen blev jättegod, men det är nog kanske svårt att misslyckas med en smulpaj? Hehe. :P Men det hade säkert inte gjort något med lite mer rabarber, men det fanns så lite att ta av.

   Väldigt enkelt var det att göra den. Rabarber i botten med socker och vaniljsocker på, sedan smuldegen uppepå av vetemjöl, havregryn, grahamsmjöl, margarin och socker. In i ugnen i cirka 20 minuter i 200 grader, sen klart! Till gjorde jag lite marzánsås.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0