Rosa gullefjun

I skärtorsdags gjorde jag lite påskmiddag, men jag kom på nu; äter man verkligen påskmiddag på skärtorsdagen? Äter man inte den idag, påskafton? Skitsamma, gott var det i alla fall. Och jag hittade färskpotatis på Delins! :D I övrigt så var det ett ganska enkelt påskbord, men det brukar ju inte vara så avancerat heller på påsken. Det enda som behövdes tillagas var egentligen bara salladen jag gjorde, som jag har lärt mig efter mormor.

Mormors "julsallad" är väldigt god. Gurka, kokta ärter och morötter, äpple, sallad, grädde och hehe nu tänker jag inte tala om de två sista ingredienserna eftersom receptet är efter mormor. ;P






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0